googled9dffa6ecde1df15.html

Renæssancemusik

Vi er professionelle musikere med mange, mange år på landevejen bag os. Vores renæssanceprogram indeholder instrumentalnumre og danse af renæssancens kernekomponister Susato, Attaingnant, Prætorius, Widmann, Ortiz, Dowland mfl.. Vi spiller galliarder, branler og basse dancer med brask, bram og ballade.

Vi laver såvel 30 minutters-shows på faste scener som spotperformance, når vi cirkulerer rundt på markedet med vores kærre. Kærren er både et instrument, et blikfang og vores performancecentrum. Vi giver simpelthen volumen på markedet.
Vi forholder os altid aktivt til festivalens/markedets historiske oplæg – hvis der er et. Således bliver de historiske hovedpersoner en del af vores optræden.

 

Udover vores godt gennemprøvede gadeunderholdning har vi efter ønsker fra arrangører, lavet en koncert for voksne (Harald Blåtands Tid – en rejse fra vikingetid til nutid). Her indgår renæssancemusikken i en samlet musikhistorisk kontekst. Her skal vi dog under tag.
En del af koncerten er Palisademanifestet, et værk bestilt af Nationalmuseet Kongernes Jelling til opførelse på 25årsdagen for optagelsen på UNESCOs verdensarvsliste.