googled9dffa6ecde1df15.html

Skramle & Blæsekone-koncert for børn

Vi forholder os ALTID til markeders og festivalers historiske tema – hvis der er et. Det er der nogen, der har fået øje på – og vi har efter ønske fra arrangører lavet flere formidlingskoncerter for børn:

Viking-skolekoncerter: 45 minutter i selskab med kohorn, benfløjter, trommer, pibgorns, brystværn, balder af stål og andre sære instrumenter. Vikingen Sigurd Flæskesides sære skæbne udfoldes for børnene. Vi hopper i tidsmaskinen og tager 1000 år tilbage i tiden.

800året for Valdemar Sejrs ihændehavelse af Dannebrog og hans efterfølgende overdragelse af Nørresundby kirke til Vitskøl Kloster. På 40 minutter præsenterer vi historisk kontekst gennem fortælling og tidstypisk musik. Vi gør som Skramle og Blæsekonen altid gør: Formidler det faktuelle handlingsforløb og hovedpersonerne med musikballade på et gennemarbejdet og højt professionelt niveau.

Viking i børnehaven: Hvad er 1000 år? Skramle er 100 år gammel, så det er 10 af ham! Blæsekonen fortæller røverhistorier om både vilde og tamme vikinger. Sammen vækker de tidligere tiders klange til live, og får sat billede og lyd på vikingetiden.

Gys & Gru: En formidlingskoncert om tro, tings værdi og relikvier i middelalderen.

Kontakt os for aftale om honorar.

Nr. Sundby Kirke

Ledsagemateriale til Valdemar Sejr koncerten med baggrundsviden til 0.-5.årgang. Uddeles efter koncerten. Kan printes som folder:

Download side 1

Download side 2