googled9dffa6ecde1df15.html

Middelaldermusik

Skramle & Blæsekonen er en hårdtslående virtuos middelalderudgave af begrebet Pipe & Tabor. Altså det ældgamle fællesskab mellem fløjter og trommer.

Vi giver oplevelse og volumen på markedspladsen fra det øjeblik, vi sætter kærren i gang.
Skramle har læsset kærren med alt godt til en solid gang middelalderrytmer. Blæsekonen er behængt med alverdens besynderlige blæseanordninger.

Vores performance har en spændingskurve og en gennemarbejdet dramaturgi, hvor oplevelsen bevæger sig bevidst fra det forventede til det absolut u-forventede. Det er brugerinddragende middelaldermusik- og gøgleroplevelse for hele Familien Danmark.

Kærren tiltrækker sig masser af opmærksomhed – vi bliver standset af publikum hele tiden med spørgsmål om musikken, instrumenterne og markedets aktiviteter. Dermed er der skabt kontakt og og oplagt lejlighed til at underholde markedsgæster, der er “på vej”.  De får en unik og en helt personlig oplevelse. Gående musikballade servicerer gaderne på vej ind til markedscentrum, får markedsgæsterne til at standse op flere steder og giver  tidligere og længere markedsoplevelse. Derfor vil vi gerne kende de historiske rammer for markedet/festivalen og have jeres foldere med i kærren.

Skramle & Blæsekonen tilbyder altså både optræden af 1/2 times varighed, gående gøgl og pittstop-shows.

Voergaard  Middelalderdage 2022

Næstveds Søjler 2022

Horsens Middelaldermarked 2022

Børnehavekoncert 2022

Taffelmusik & underholdning