googled9dffa6ecde1df15.html

BOMBARDA

Girl-blokfløjte-power, middelalderrock og middelalderdanse

BOMBARDA blæse-power-show kan foregå under åben himmel og er et tilløbsstykke og en publikumsmagnet. Her spiller vi for FULD udblæsning sammen med en trommeslager, der ALTID går rytmeamok på omgivelserne.
Skal det være underholdning med et twist, så foregår amok-musikken i vores kirkelige outfits.

BOMBARDA spiller også koncerter med middelalderens dansemusik så fødderne tripper og skørterne suser. Dansemelodierne er sært velkendte, men så alligevel med klange og rytmer, der får publikum til at spidse ører.
Det er musik med store kontraster fra det blidt vemodige til det inciterende og pågående.
Trommer, tamburiner, blokfløjter, pipgorns, skalmejer og nordeuropas eneste fuldstændige samling af gemsehorn.

Spiller vi koncerten  med renæssancens musik er vi til højbords med attitude! Det er meget anderledes musik end i middelalderen. Der er mere flerstemmighed og mange forskellige instrumentkombinationer. Der er langsomme og højtidelige processionsdanse, taktfaste kredsdanse, ekstremt muntre springdanse og stor forskel på musikken fra de forskellige europæiske lande. Der er SÅ meget stil og attitude, at publikum helt automatisk sidder med rank ryg og lytter!

BOMBARDAs taffelmusik til festlige middage er mere diskret og vi arbejder sammen med arrangør om præsentationsfanfarer, underholdningsindslag mv.